Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Ferwerderadiel – FERWERT

Welkom op de website van de Apotheekhoudende Huisartsen in Ferwerderadiel

De vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken in de gemeente Ferwerderadiel (Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum) zorgen samen voor een bijzonder compleet aanbod in de eerstelijnsgezondheidszorg. In  toenemende mate werken wij ook samen met 'Zee van Zorg', de huisartsenpraktijk in Holwerd.

Huisartsenpraktijk Ferwerderadiel
Foswerterstrjitte 73 9172 PS FERWERT

Praktijkinformatie

De vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken in de gemeente Ferwerderadiel
(Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum) zorgen samen voor een bijzonder compleet aanbod in de eerstelijnsgezondheidszorg. In toenemende mate werken wij ook samen met ‘Zee van Zorg’, de huisartsenpraktijk in Holwerd.

Wij zorgen voor een optimale, goed bereikbare en persoonlijke gezondheidszorg “om de hoek”. Voor huisartsgeneeskunde en apotheekzorg bent u bij ons op een vertrouwd adres. Door intensieve samenwerking bieden wij een uitgebreid aanvullend pakket. Bijvoorbeeld  chirurgische ingrepen, longfunctieonderzoek, 24uurs-bloeddrukmeting en palliatieve zorg.
Alle praktijken beschikken over een AED. Met en groot aantal andere eerstelijnsvoorzieningen is direct contact. Wij nemen voor elkaar waar tijdens vakanties en ziekte.

Met ruim 90 andere apotheekhoudende huisartsen hebben wij een samenwerkingsverband. Dit is Huisartsplus. Ondersteund door deze samenwerking werken wij continu aan de kwaliteit van de dienstverlening  ten behoeve van onze patïenten. Dus voor u.